Verkkokaupasta yli 59 € ostokset ilman toimituskuluja.

Aamuisa

Tyrnisaippua

10,90 

Tyrnisaippua sisältää ravitsevaa tyrniöljyä, joka ravitsee ja elvyttää ihoa. Käsintehty, kotimainen palasaippua sopii kaikille ihotyypeille. Saippuassa on raikas sitruksinen tuoksu. Se sopii käsien ja koko vartalon pesuun.

20 varastossa

Kuvaus

Tyrnisaippua tarjoaa luonnollista, ravitsevaa hemmottelua ihonhoitorutiiniisi. Tämä erityinen saippua sisältää runsaasti ravitsevaa tyrniöljyä, joka tunnetaan sen ihoa hellivistä ja elvyttävistä vaikutuksista. Riippumatta ihotyypistä, Tyrnisaippua tarjoaa syvää kosteutusta ja tervehdyttävää hoitoa, auttaen ylläpitämään ihosi luonnollista hehkua.

Tyrniöljy on tähtiainesosa tässä saippuassa. Se auttaa ihoasi säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa samalla kun se ravitsee ja elvyttää sitä syvältä. Tämä tekee saippuastamme ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat tarjota iholleen luonnollista hoitoa ja nauttia samalla raikkaasta sitruksisesta tuoksusta.

Tyrnisaippuaa voi käyttää sekä käsien että koko vartalon pesuun. Sen ainutlaatuinen koostumus tarjoaa lempeää puhdistusta, samalla kun se ravitsee ihoa tehokkaasti. Käsienpesusta vartalopesuun, tämä saippua tuo hoitavaa ylellisyyttä jokaiseen hetkeesi kylpyhuoneessa.

Tuoksunsa osalta Tyrnisaippuaa leimaa raikas sitruksinen aromi. Bergamotin ja sitruunaruohon eteeriset öljyt yhdessä luovat pirteän ja virkistävän tuoksun, joka tekee suihkusta tai käsienpesusta virkistävän elämyksen.

Tyrnisaippua valmistetaan huolella kylmäprosessimenetelmällä, joka säilyttää kasviöljyjen parhaat ominaisuudet. Saippuan valmistusprosessista sen kierrätettävään pakkaukseen asti pidämme huolta ympäristöystävällisyydestä. Tarjoamme sinulle paitsi tehokasta ihonhoitoa myös ekologisen vaihtoehdon. Tyrnipalasaippua on kotimainen Avainlippu-tuote

Hemmottele ihoasi luonnollisella ylellisyydellä ja anna tyrniöljyn hoitaa ja virkistää ihoasi joka pesuhetkellä. Tyrnisaippua tarjoaa sinulle ihosi parasta, samalla kun se antaa sinulle mahdollisuuden nauttia raikkaasta ja virkistävästä tuoksusta. Tyrnisaippua on kotimainen käsintehty palasaippua.

Incredients:

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Glycerin, Aqua, Sodium Castorate, Citrus Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Sodium Sea buckhornate, Hippophae Rhamnoides (Sea buckthorn) Fruit Powder, Bixa Orellana (Annatto) Seed Powder, Citral*, Geraniol*, d-Limonene*. *naturally occurring in the essential oil.

Lisätiedot

Paino 0,120 kg (kilogramma)
Valmistaja

Aamuisa