Verkkokaupasta yli 59 € ostokset ilman toimituskuluja.

Aamuisa

Ruusu-savisaippua

10,90 

Ruusu-savisaippua sisältää mineraalipitoista vaaleanpunaista savea. Saippuassa on hurmaava ruusuntuoksu. Kotimainen, käsitehty palasaippua sopii erityisesti kuivalle ja normaalille ihotyypille. Se sopii käsien ja vartalon pesuun.

6 varastossa

Kuvaus

Palasaippua sisältää vaaleanpunaista savea, joka sopii erityisesti kuivalle ja normaalille iholle. Vaaleanpunainen savi on täynnä mineraaleja ja sen ominaisuudet auttavat korjaamaan, suojaamaan ja ravitsemaan kuivaa ihoa. Ruusu-savisaippua on valmistettu huolella valituista ainesosista ilman haitallisia kemikaaleja. Kylmäprosessimenetelmällä valmistettuna se säilyttää ainesosiensa luonnolliset hyödyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Hemmottele ihoasi luonnollisella ylellisyydellä Ruusu-savisaippuamme avulla. Tämä erityinen saippua yhdistää huumaavan ruusuntuoksun ja vaaleanpunaisen saven ravitsevat ominaisuudet tarjotakseen ainutlaatuisen ihonhoitokokemuksen. Suunniteltu erityisesti kuivalle iholle, Ruusu-savisaippua tarjoaa hellävaraista puhdistusta ja tehokasta kosteutusta. Vaaleanpunainen savi, saippuan keskeinen ainesosa, tunnetaan runsaasta mineraalipitoisuudestaan. Se auttaa säilyttämään ihon kosteuden, suojaamaan ympäristön haitoilta ja tukemaan terveellistä hehkua. Tarkkaan valittu savi yhdistettynä korkealaatuisiin luonnollisiin kasviöljyihin tekee saippuasta ihanteellisen valinnan kuivalle ja vaativaan ihoon.

Ainutlaatuinen koostumus tarjoaa räätälöidyn hoidon ihosi tarpeisiin. Geraniumin eteerinen öljy antaa saippualle ruusuntuoksun, joka hemmottelee aisteja ja luo rentouttavan suihkukokemuksen. Ruusun terälehdet saippuan pinnalla eivät ainoastaan lisää visuaalista kauneutta vaan myös vahvistavat ruusun luonnollista vaikutusta ihonhoitoon. Luonnolliset kasviöljyt muodostavat saippuan perustan, ja se valmistetaan huolellisesti valituista ainesosista ilman haitallisia kemikaaleja. Kylmäprosessimenetelmä säilyttää ainesosien hyödyt parhaalla mahdollisella tavalla. Saippua on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat hoitaa ihoaan luonnollisesti ja vastuullisesti. Sen käyttö auttaa ihoa pysymään terveenä ja kosteutettuna, ja hienostunut tuoksu sekä upea ulkonäkö tekevät siitä myös loistavan lahjan läheiselle.

Ruusu-savisaippua on paitsi ihon ystävä myös ympäristön. Se on täysin biohajoava, joten sen käytöstä voi nauttia tietäen, ettei se jätä haitallisia jäämiä luontoon. Pakkaus on valmistettu kierrätettävästä pahvista, tuoden tuotteen ympäristöystävällisemmäksi valinnaksi. Nauti ruusuisesta hemmotteluhetkestä Ruusu-savisaippuamme kanssa. Luonnonmukaiset ainesosat ja herkullinen tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan päivittäiseen ihonhoitoon. Ruusu-savisaippua on kotimainen käsintehty palasaippua.

Incredients:

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Glycerin, Aqua, Sodium Castorate, Kaolin, Geranium Egypt Oil, Rosa centifolia flower, Citral*, Citronellol*, Geraniol, d-Limonene*, Linalool*. * naturally occurring in the essential oil.

Lisätiedot

Paino 0,120 kg (kilogramma)
Mitat 2,4 × 9,4 × 7,4 cm (senttimetri)
Valmistaja

Aamuisa