Verkkokaupasta yli 59 € ostokset ilman toimituskuluja.

Aamuisa

Piparkakku & hunaja

7,90 

Piparkakun makuinen hunajavalmiste sopii herkutteluun ja jälkiruokien maustamiseen.

7 varastossa

Kuvaus

Kotimainen Piparkakku & hunaja -hunajavalmiste on makumatka perinteiseen suomalaiseen jouluun. Piparkakku & Hunaja -valmisteessa kotoisan piparkakun mausteet yhdistyvät pehmeään kotimaiseen hunajaan luoden taianomaisen makuelämyksen, joka herättää mielikuvan lämpimistä joulutunnelmista.

Joulun maku ympäri vuoden

Miksi odottaa joulua? Nyt voit nauttia rakastetusta piparkakun mausta milloin tahansa. Piparkakku & hunaja -hunajavalmiste on täydellinen sekoitus mausteista inkivääriä, kanelia, kardemummaa, neilikkaa ja pomeranssinkuorta, jotka yhdistyvät aidon hunajan makeuden kanssa. Jokainen lusikallinen vie sinut hetkeksi takaisin lapsuuden jouluaamuihin.

Kotimainen avainlipputuote

Piparkakku & hunaja -hunajavalmisteessa käytetään tutkitusti laadukasta kotimaisella työllä kerättyä hunajaa. Myös makuhunaja itsessään valmistetaan ja purkitetaan Suomessa, kotimaisella työllä. Tästä osoituksena Piparkakku & hunaja -hunajavalmiste on avainlipputuote.

Joulun taikaa joka lusikallisella

Anna jokaisen päivän olla kuin pieni jouluhetki Piparkakku & hunaja -hunajavalmisteen kera. Levitä sitä tuoreelle leivälle, laita lusikallinen silmäksi riisipuuroon tai nauti suoraan purkista. Olipa kyseessä aamu, ilta tai välipala, tämä hunajavalmiste lisää ripauksen joulun taikaa jokaiseen hetkeen.

Jaa rakkautta ja makua

Piparkakku & hunaja -hunajavalmiste on täydellinen lahjaidea ystäville, perheelle tai kenelle tahansa, joka arvostaa hyvää makua ja perinteitä. Pakkaa se kauniisti ja anna lahjaksi, tai hemmottele itsesi tällä herkullisella hunajavalmisteella ja luo omia makumuistoja.

Tilaa Piparkakku & hunaja -hunajavalmiste nyt ja anna jokaisen päivän olla kuin pieni jouluhetki, täynnä rakkautta ja makua!

 

Säilytys huoneenlämmössä suojassa suoralta auringonvalolta. Paino 170 grammaa.

Vain yli 1-vuotiaille.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 6 × 6 × 7,7 cm (senttimetri)
Valmistaja

Aamuisa