Verkkokaupasta yli 59 € ostokset ilman toimituskuluja.

Aamuisa

Minttusuklaa & hunaja

7,90 

Minttusuklaan makuinen hunajavalmiste sopii herkutteluun ja jälkiruokien maustamiseen.

18 varastossa

Kuvaus

Kotimainen Minttusuklaa & hunaja -hunajavalmiste on herkullinen yhdistelmä kotimaisesta hunajasta, raakakaakaojauheesta ja tuoreesta piparmintusta. Nauti aidoista mauista makumatkalla, jota et tule unohtamaan. Minttusuklaa & hunaja -hunajavalmiste on herkkusuiden makuhunaja, joka sopii juhliin, tuliaisiksi tai arjen erityisiin herkkuhetkiin.

Laadukkaat Raaka-aineet luonnosta

Kotimainen hunaja on arvostettu luonnon lahja, joka tarjoaa suloisen makeuden ilman ylimääräisiä lisäaineita. Laadukkaat luonnon raaka-aineet varmistavat Minttusuklaa & hunaja -hunajavalmisteen aidon, rikkaan maun. Hunajan ja raakakaakaojauheen yhdistelmä saa aikaan suklaan syvän maun, jonka kruunaa tuoreen piparmintun mukaansatempaava raikkaus.

Maku joka hurmaa sinut

Minttusuklaa & hunaja -hunajavalmiste on suunniteltu tyydyttämään herkun himoasi ja piristämään päivääsi. Se sopii täydellisesti levitettäväksi leivälle, sekoitettavaksi jogurttiin tai nautittavaksi lusikalla suoraan purkista. Sen herkullinen maku on juuri sopivan makea, ja piparmintun raikkaus tulee esiin joka lusikallisessa Minttusuklaa & hunaja -hunajavalmistetta.

Kotimainen avainlipputuote

Minttusuklaa & hunaja -hunajavalmisteessa käytetään tutkitusti laadukasta kotimaisella työllä kerättyä hunajaa. Myös makuhunaja itsessään valmistetaan ja purkitetaan Suomessa, kotimaisella työllä. Tästä osoituksena Minttusuklaa & hunaja -hunajavalmiste on avainlipputuote.

Tee Arjestasi Maistuvampaa

Tee arjestasi erityinen jokaisella lusikallisella Minttusuklaa & hunaja -hunajavalmistetta. Olipa kyseessä aamiainen, välipala tai jälkiruoka, tämä hunajavalmiste tekee jokaisesta hetkestä makumatkan. Anna makujen viedä sinut mukanaan ja koe aito hunajan, kaakaon ja piparmintun taika.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa Minttusuklaa & hunaja -hunajavalmiste nyt, ja anna makujen herättää aistisi eloon!

Säilytys huoneenlämmössä suojassa suoralta auringonvalolta. Paino 170 grammaa.

Vain yli 1-vuotiaille.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 6 × 6 × 7,7 cm (senttimetri)
Valmistaja

Aamuisa